https://www.traditionrolex.com/26

https://www.traditionrolex.com/26

https://www.traditionrolex.com/26

https://www.traditionrolex.com/26

Dormitoare copii
Str. Viitorului 122, parter
Sector 2, Bucuresti
MOBILA LA COMANDA 0751.219.688

DORMITOARE COPII

Camera copilului este o parte importanta a casei, de aceea este nevoie de idei originale si inovatoare pentru a proiecta si realiza dormitoare pentru copii. Va oferim multe solutii de mobilier care indeplinesc cerintele estetice si functionale pentru a crea compozitii care se adapteaza la cele mai actuale stiluri de viata.

 

Va propunem in diferite configuratii sisteme de paturi, dulapuri, biblioteci si birouri pentru a permite personalizarea pentru fiecare destinatie de utilizare.

 

Dormitoarele pentru copii sunt camerele in care copiii dumneavoastra cresc, invata si petrec cea mai mare parte a timpului, astfel incat este esential sa le alegeti cu atentie, luand in considerare calitatea si robustetea pieselor de mobilier.

 

Dormitoare copii cu paturi confortabile si birouri colorate si functionale, trebuie sa insoteasca copiii dvs. in timpul cresterii. De aceea, mobilierul pe care il alegem pentru dormitorul copiilor trebuie sa fie rezistent, fara a uita aspectul estetic si distractiv care sa satisfaca gusturile celor mici.

 

Jocul este un loc de munca cu norma intreaga pentru cei mici si este un loc de munca pe care il luam in serios la High Class One Design.