https://www.traditionrolex.com/26

https://www.traditionrolex.com/26

https://www.traditionrolex.com/26

https://www.traditionrolex.com/26

Mobilier tineret
Str. Viitorului 122, parter
Sector 2, Bucuresti
MOBILA LA COMANDA 0751.219.688

MOBILIER TINERET

Visele copiilor sunt minunate, nu cunosc limitele imaginatiei. Sunt supereroii care se descurca de fiecare data sa depaseasca cele mai dificile provocari.

 

Va oferim un mobilier de calitate adaptat fiecarui detaliu. Siguranta, ergonomia si designul reprezinta trasaturile distinctive ale gamei de produse destinate tinerilor.

 

Dormitorul este spatiul in care copiii petrec majoritatea timpului.

 

La birou - in afara de a studia - a citi, a scrie, utilizati un calculator, viziona clipuri video, asculta muzica, juca jocuri video. Din acest motiv, biroul ar trebui sa fie confortabil, practic, chiar si prietenos, ergonomic. Mici sau mari, simple sau cu spatiu gol, biroul este un element fundamental in dormitoare sau in studiu. Dar poate gasi si spatiu intr-un colt dedicat camerei de zi. Beneficiile unui birou bine conceput acopera atat invatarea, cat si sanatatea copilului. Primul pas consta in alegerea masuratorilor biroului, pornind de la inaltime, nici prea mare, nici prea scazuta.

 

Dormitor pentru copii: o camera personalizata
Un pat, mobilier mic si diverse accesorii sunt necesare pentru a decora dormitorul pentru copii sau camera adolescentilor, in functie de personalitatea sa. Este o arta pentru a coordona diferitele elemente astfel incat totul sa fie functional, usor de utilizat si relaxant. Dar este si o activitate distractiva practicata in familie pentru fericirea fiecaruia.